Bearnaisesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eidooiers, 1 1/2 eetlepel water, de wijn en de azijn, zout en peper in een kom schuimig Laat dit mengsel op laag vuur of au bain-marie al kloppend dik worden Let op dat het niet gaat koken Laat de boter smelten en roer de gesmolten boter zorgvuldig, met kleine hoeveelheden tegelijk, door het dooiermengsel Roer de kervel en de dragon door de saus en breng de saus op smaak met zout en peper Deze b‚arnaisesaus past uitstekend bij gebakken of gegrilleerd vlees of bij vis

Bearnaisesaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met bearnaisesaus en groene salade
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bearnaisesaus
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met bearnaisesaus en groene salade
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bearnaisesaus
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept