Champignonsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champignons schoon en bak ze samen met de sjalot en de knoflook op hoog vuur in wat roomboter Voeg de creme fraiche en een flinke lepel mosterd toe en roer goed door

Champignonsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept