Zoek
Champignonsaus
De vlam in de pan
-
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
250 gr champignons Boter Creme fraiche Mosterd 1 sjalot 1 teentje kno
Bereiding
Maak de champignons schoon en bak ze samen met de sjalot en de knoflook op hoog vuur in wat roomboter Voeg de creme fraiche en een flinke lepel mosterd toe en roer goed door
Champignonsaus is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept