Zoek
Kerriesaus I
De vlam in de pan
-
3
sterren op basis van
4
stem(men)
Ingrediënten
40 gr boter 1 ui 1 eetlepel kerrie 40 gr bloem 6 dl bouillon Scheutje
Bereiding
Smelt de boter en fruit daarin de kleingesneden ui en de kerrie Roer er de bloem door, schenk er in gedeelten de bouillon bij en breng de saus al roerend aan de kook Maak de saus op smaak met een scheutje melk
Kerriesaus I is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept