Kerrie-roomsaus (warm)

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de gesnipperde ui in de boter glazig, maar niet bruin worden en roer er de kerrie en de bloem door Roer de saus glad met de pittige hete bouillon die u met kleine scheutjes moet toevoegen Maak de saus op smaak met een snufje tijm en een flinke scheut ongeslagen slagroom Zeer smakelijk en decoratief hierin is een beetje fijngesneden rode en of groene paprika

Kerrie-roomsaus (warm) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelklaarcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept