Kerriesaus (zacht)

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de sjalotjes en de knoflook in de boter goudgeel en voeg hieraan de bloem en de kerrie toe Laat even drogen en daarna samen met de bouillon onder voortdurend roeren tot een homogene saus binden Breng de saus op smaak met zout, zeven en verrijken met room Het resultaat is een fluweelzachte kerriesaus

Kerriesaus (zacht) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept