Zoek
Sauce Dieppoise
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 liter witte wijnsaus 1/2 dl fond van oesters 1/2 dl witte wijn 50 gr boter 75 gr schoongemaakte oesters 50 gr gepelde gar
Bereiding
Vermeng de fond van de oesters en de witte wijn en laat dit tot de helft inkoken Voeg de ingekookte fond bij de witte wijnsaus en doe er de boter en daarna de oesters en de garnalen bij Lekker bij vis
Sauce Dieppoise is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Rode poon dieppoise
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sauce Dieppoise
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Garniture A La Dieppoise
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min
Snack
Bekijk recept