Sjalotjessaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de sjalotjes en snijd ze in kleine stukjes Smelt de boter, doe de bloem erbij en bak tot het licht begint te kleuren Roer er het water door en breng het geheel aan de kook Voeg de sjalotjes, de azijn en peper en zout erbij en leg het deksel op de pan Laat ca. 1 uur op een laag vuur pruttelen tot de sjalotjes tot puree zijn gekookt Roer er de bouillon en eventueel de braadjus erbij Laat tot de juiste dikte inkoken of leng aan met wat water Serveer de saus heet bij vis, vlees of gevogelte

Sjalotjessaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Filetrollade Met Franse Sjalotjessaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricandeau Met Sjalotjessaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Visrolletjes Met Een Romige Tomaten-Sjalotjessaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Tongrolletjes Met Tomaten-sjalotjessaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Filetrollade Met Franse Sjalotjessaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricandeau Met Sjalotjessaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Visrolletjes Met Een Romige Tomaten-Sjalotjessaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Tongrolletjes Met Tomaten-sjalotjessaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept