Zoek
Portsaus
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 dl rode port 5 dl runderfond 1 dl sinaasappelsap Truffeljus D
Bereiding
Laat alle ingrediënten (behalve de dragon) samen tot de gewenste consistentie inkoken en voeg de dragon toe
Portsaus is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept