Zoek
Chilisaus (zoet)
De vlam in de pan
-
2
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
1 ui Zout teentjes knoflook naar smaak 1 eetlepel fijngesneden gember 2 eetlepels olijfolie 1/2 dl droge sherry 2 eetlepels tomatenketchup 2 eetlepels chil
Bereiding
Fruit de gesnipperde ui en de uitgeknepen knoflook met de gember in de hete olijfolie tot ze glazig worden; voeg na ca. 3 minuten de sherry, tomatenketchup en chilisaus toe, breng aan de kook en doe er wat zout bij
Chilisaus (zoet) is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Mie-wokschotel met paksoi
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept