Duivelssaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de wijn met de vrijwel geplette peperkorrels en de gehakte sjalotten of ui inkoken Voeg de met wat water en tomatenpuree aangemaakte bloem toe en breng de saus weer aan de kook Doe er de boter bij en breng de saus op smaak met cayennepeper of paprikapoeder Lekker bij gegrilleerd vlees of macaroni/spaghetti

Duivelssaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Duivelssaus L
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus Lll
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salsa Endiablada (duivelssaus)
30-60 min -
Bekijk recept

Duivelssaus L
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus Lll
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salsa Endiablada (duivelssaus)
30-60 min -
Bekijk recept