Duivelssaus II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de wijn samen met de peperkorrels en de sjalotjes zachtjes koken Vermeng de bloem met de tomatenpuree Voeg het water en dit mengsel bij de wijn, kruid de saus af met de cayennepeper en roer het geheel tot een gladde saus Zeef de saus en werk haar af met enkele koude klontjes boter

Duivelssaus II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Duivelssaus L
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus Lll
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salsa Endiablada (duivelssaus)
30-60 min -
Bekijk recept