Honing-tijmsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de lepel roomboter in een sauspan en voeg de honing toe Laat de honing op hoog vuur lichtbruin worden (karameliseren) Blus af met de azijn en de witte wijn en kook het geheel op zacht vuur tot de helft in Doe de tijm en de kalfsfond erbij en laat het tot 1/3 inkoken Neem de saus van het vuur en zeef haar Verwarm de saus opnieuw en klop er de 50 gr koude boter door Houd de saus warm, maar laat haar niet meer koken

Honing-tijmsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met cranberry-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept