Knoflooksaus VI

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stamp de knoflook met zout fijn in een vijzel en voeg al roerend olijfolie toe tot een romig papje ontstaat Roer er ook de yoghurt en de mayonaise door, voeg cayennepeper naar smaak toe en laat alles even in de koelkast intrekken Deze saus is zeer geschikt als fondue-saus, maar ook voor visgerechten en in de schil gekookte aardappelen

Knoflooksaus VI is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met spinazie en ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tom Nuong Vi
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Varkenskarbonades - Thit Heu Nuong Vi
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel Uit Joegoslavie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept