Bechamelsaus met room en geraspte kaas

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De verse room, de boter en de geraspte kaas in kleine hoeveelheden aan de warme Bechamel toevoegen De saus homogeen houden door steeds flink met een houten lepel te roeren Deze saus is vooral geschikt voor talrijke gerechten, die met een mooi korstje opgediend moeten worden
Voorbereiding
van de saus 20 minuten

Bechamelsaus met room en geraspte kaas is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept