Citroenboter

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp de schil van de citroen en pers hem uit Maak de bieslook en de citroenmelisse fijn Roer dit samen met de overige ingredienten door elkaar Schep de boter op een vel aluminiumfolie en vorm er met natte handen een rol van Vouw de folie dicht, rol het verder rond en plat de zijkanten af Laat de boter in de koelkast hard worden Verwijder voor het gebruik de folie en snijd de boterrol in plakjes

Citroenboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mantelschelpen met citroenboter
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-paasstolletjes met vanille-citroenboter
10 min
Bekijk recept

Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mantelschelpen met citroenboter
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-paasstolletjes met vanille-citroenboter
10 min
Bekijk recept