Verwarm de oven op 175 graden Vet een springvorm van 24 cm doorsnee in met de margarine Bloem met maizena samen zeven Boven een kom eieren breken, suiker, snufje zout en citroenrasp toevoegen en in ca. 10 min. schuimig kloppen Lepel voor lepel het bloemmengsel door het eimengsel scheppen Overdoen in de springvorm en in ca. 45 min. lichtbruin bakken Laat de taart dan ca. 5 min. in de vorm afkoelen en verwijder dan de vorm Laat de taart verder afkoelen In een droge koekepan amandelen even roosteren In een kom de slagroom met vanillesuiker bijna stijfkloppen Week de gelatine in koud water Verwarm in een steelpan 2 el. water Los de gelatine daarin op Klop het gelatine mengsel door de slagroom Doe 1/3 deel van de slagroom in een aparte kom Roer door de 2/3 van de slagroom de advocaat Snij de taart in twee lagen door Leg een laag op een platte schaal Strijk met een mes een laag roomadvocaatmengsel erop Leg dan de andere laag erop Bestrijk met het restant slagroom de zijkanten en bovenkant van de taart Druk de geroosterde amandelen ertegen Bewaar de taart tot gebruik in de koelkast