Marsepeinbonbons II

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed de marsepein met de gezeefde poedersuiker en de kirsch tot een gladde massa en druk die in met poedersuiker bestoven bonbonvormpjes (of breng zelf een vorm aan) Haal de marsepein bonbons voorzichtig met een houten stokje uit de vormpjes en versier ze met kleurstof, taartdecoratie, kersen en suikerbloemetjes

Marsepeinbonbons II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Marsepeinbonbons II
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pistache-marsepeinbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marsepeinbonbons
20-30 min -
Bekijk recept
Walnoot-marsepeinbonbons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept