Geconfijte sinaasappel- grapefruitschillen

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de sinaasappels uit (het sap wordt niet gebruikt), lepel het witte vruchtvlees eruit en snijd de schil in lange dunne reepjes Breng de schil met ruim koud water aan de kook en laat hem uitlekken Herhaal deze handeling 2 keer Breng de suiker met 1 liter water aan de kook en laat de schilletjes in de suikersiroop op heel zacht vuur ca. 3 uur koken Haal de schilletjes uit de ingedikte siroop, leg ze op een zeef en haal ze door kristalsuiker

Geconfijte sinaasappel- grapefruitschillen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelstaaf met advocaat
25 min-
Bekijk recept

Crème brûlée met wortelen
Nagerecht
Bekijk recept
Om bij je lasagne bolognese te serveren
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimitaartje met geconfijte tomaat en bieslookroom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geconfijte Sjalotjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept