Truffe au chocolat

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan (op een laag vuur) Meng de dooiers en de suiker in een kom Doe de melk en de chocolade (in kleine stukjes) in een andere pan en smelt dit op een laag vuur onder voortdurend roeren Voeg, als dit een homogene massa is geworden, de (koude) boter en de dooier-suikermix toe en meng dit tot het homogeen wordt Laat de massa afkoelen en zet hem 3-4 uur in de koelkast Doe een klein beetje van de hierboven beschreven massa op een theelepeltje Vorm er een klein balletje van en rol het in de cacao

Truffe au chocolat is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Filet Mignon De Porc Truffe
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rog met paddestoelvulling en truffe
0 min
Bekijk recept
Zweerikkroket
0 min
Bekijk recept
Tournedos Rossini
10-20 min -
Bekijk recept