Locro (Mexicaanse aardappelsoep)

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden uien en het uitgeperste teentje knoflook 3 minuten Voeg de blokjes aardappel, de bouillon en de melk toe en breng het geheel aan de kook Zet het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat de soep 20 minuten zachtjes koken tot de blokjes aardappelen gaar zijn Voeg de doperwtjes toe en laat de soep nog 5 minuten doorkoken Klop de eieren in een kommetje los met de kwark Neem de pan van het vuur Roer het ei-kwarkmengsel door de soep en maak alles op smaak met wat zout en peper

Locro (Mexicaanse aardappelsoep) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-aardappelsoep met grove mosterd en gerookte zalm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Locro
20-30 min -
Bekijk recept
Locro (Mexicaanse Aardappelsoep)
0-10 min -
Bekijk recept