Tomatensoep (basisrecept)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In soeppan 25 gr boter smelten en tomaat, ui, tijm en laurierblad ca. 5 minuten zachtjes bakken Bouillon en 1 theelepel zout toevoegen en soep afgedekt ca. 15 minuten zachtjes laten koken Tomatenmengsel door zeef wrijven In andere pan 35 gr boter smelten en bloem in 1 keer toevoegen Mengsel al roerend ca 2 minuten zachtjes bakken Geleidelijk tomatenbouillon erdoor roeren tot gebonden soep ontstaat Soep afgedekt ca 15 minuten zachtjes laten koken Vermicelli laatste 5 minuten met soep laten meekoken Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat Soep met gehakte peterselie bestrooien

Tomatensoep (basisrecept) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept