Runder- en wildbouillon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in een grote pan leggen, ca. 2 liter water erbij schenken Tegen de kook aan brengen en eerste 5 minuten schuim van water afscheppen De fijngesneden groenten en de tijm, kruidnagel foelie en peterselie toevoegen Bouillon ca. 4-5 uur zachtjes laten trekken, maar net niet koken Bouillon zeven Het vlees kunt u als vulling voor de soep gebruiken

Runder- en wildbouillon is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Selderijpasta met gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bistecca ai ferri con conchiglioni al pesto di broccoli (schelpenpasta met broccolipesto en runder entrecote)
45 min-
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept