Zoek
Wildconsomme met kastanjes
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 dl wildbouillon 4 eetlepels rode port Zout Versgemalen peper 1 blikje gepelde kastanjes, uitgelekt (inh. 250 gr) 2 eetlepels fijngesneden kervel of peterselie 1 theelepel fijngesneden dragon 1-2 eetlepels fijngesneden bie
Bereiding
Roer de port door de wildbouillon en verwarm de soep op zacht vuur Breng op smaak met zout en peper Warm de kastanjes ca. 10 minuten in de soep mee en strooi er vlak voor het serveren de tuinkruiden over
Wildconsomme met kastanjes is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wildconsomme Met Kastanjes
10-20 min -
Bekijk recept