De dag vooraf Meng voor de marinade de mosterd met de sojasaus, de witte wijn, de mosterdzaadjes en de gehakte kruiden en laat er de varkenskoteletten ca. 24 uur in marineren De dag zelf Neem de koteletten uit de marinade (houd de marinade bij) en dep ze droog met keukenpapier Haal ze vervolgens door het maïszetmeel en bak ze gedurende ca. 10 minuten in een nootje boter Breng op smaak met peper en zout Schep het vlees uit de pan en roer de braadresten in de pan los met de marinade Voeg er vervolgens de room bij, laat goed inkoken en breng op smaak met peper en zout Verwijder de hoofdnerf van de peultjes en snijd ze in de lengte in dunne slierten Smelt een nootje boter en stoof de peultjes in ca. 5 minuten beetgaar Breng op smaak met peper en zout Schik het vlees op 4 borden, schep er wat roomsaus over en leg er de peultjes naast Serveer dit gerecht met aardappelkroketjes en drink er een Pinot Gris bij
Gemarineerde varkenskotelet met mosterdzaadjes is een recept van De vlam in de pan