Gesauteerde varkensmedaillons met Duvel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd en was de aardappelen Kook ze beetgaar en laat ze afkoelen Snijd de varkenshaas in schijfjes van 2 cm en kleur ze aan beide zijden in enkele nootjes boter Voeg er de ui aan toe en laat even meekleuren Breng op smaak en gier er de Duvel over Voeg er de mosterd aan toe Laat even opkoken en laat op een zacht vuurtje sudderen Reinig ondertussen de spinazie, blancheer ze even in kokend water Verfris ze en laat uitlekken Snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm en bak ze goudbruin in boter Smelt een nootje boter en strijk de kookpot even in met een gehalveerd knoflookteentje Verwijder het knoflookteentje Stoof de spinazie hierin lichtjes Breng op smaak Los het maïszetmeel op in wat water en bind hiermee de saus Verdeel de spinazie over 4 warme borden, schik er het vlees op en lepel de saus er rond Schep bovenaan een lepel aardappelblokjes en strooi er nog wat bieslook over

Gesauteerde varkensmedaillons met Duvel is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-pizza van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Camembertsoep met Duvel
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heten Duvel
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde scampi met olijfolie en schorsenerenpuree
Voorgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde spinazie met gebakken look
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde vegetarische rundsreepjes, rodewijnsaus, shiitakes en uiencompote
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept