Pel de ui en snipper hem fijn Snijd de varkenshaas in blokjes van ca 2 cm dik Smelt een nootje boter in een kookpan en bak de stukjes vlees op een hoog vuur Voeg er de uisnippers aan toe, laat nog even bakken en breng op smaak met peper en zout Flambeer de bereiding met de cognac en schep het vlees uit de pan Houd het warm onder aluminiumfolie Breng de bouillon, samen met de rijst, aan de kook in de kookpan van het vlees Was ondertussen de paprika, verwijder de zaden en de zaadlijsten en snij het rundvlees in stukjes Was de seldertakjes en pel de tomaten Snijd deze groenten eveneens in stukjes Voeg deze groentestukjes, samen met het kruidentuiltje, bij de rijst Pel het teentje knoflook en pers het uit over de bereiding Kruid met peper en zout en laat de rijst in ca 15 minuten gaarsudderen Was de sojascheuten en laat ze uitlekken Voeg deze ca 4 minuten voor het einde van de kooktijd bij de rijst Roer er tenslotte, als al het vocht verdampt is en de rijst gaar is, de vleesblokjes onder Serveer dit gerecht met een Rioja
Risotto met varkenshaasje en cognac is een recept van De vlam in de pan