Varkensfilet met mosterd

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de varkensfilet met peper en zout en bak hem in hete boter aan gedurend 5-7 minuten Laat de filet dan verder bakken in een voorverwarmde oven op 200 graden op de tweede richel gedurende 20 min Hak de uien fijn en bak ze met de mosterdzaadjes in het braadvet Giet er de rundsbouillon en de slagroom bij en kruid met mosterd, citroensap, zout en peper Laat dit bij grote hitte inkoken Hak de basilicum fijn en doe de blaadjes bij de saus Haal de varkensfilet uit de oven, snijd hem in plakken en serveer met de saus Erbij passen aardappelpuree en gegrilde tomaten

Varkensfilet met mosterd is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept