Pel en snipper de ui Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit Houd 6 plakken achter en halveer ze Snijd de rest in kleine stukjes Smelt 1 eetlepel boter in een pan Schep de ui en mango erdoor en smoor ze circa 4 minuten Voeg het gemberpoeder, het bouillonpoeder en het bier toe Laat het geheel circa 10 minuten sudderen Pureer de saus met een staafmixer of wrijf de saus door een zeef Wrijf de varkenshaasjes in met zout, peper en kaneel Verhit de rest van de boter in een braadpan en bak de varkenshaasjes rondom bruin Leg het deksel op de pan en braad de varkenshaasjes op een zacht vuur in circa 15 tot 20 minuten gaar Leg ze op een plank en houd ze warm onder aluminiumfolie Roer de saus door het bakvet Schraap de aanbaksels los en laat de saus nog circa 3 minuten zachtjes sudderen Snijd het vlees in plakken en leg deze dakpansgewijs in een halve cirkel op 4 warme borden Schep de saus in het midden en leg de mangoplakjes erin Garneer met de bieslook Lekker met gebakken krielaardappeltjes en broccoli