Varkenslever met uien en appel met honing

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappeltjes, was ze en kook ze gaar in lichtgezouten water Schil de appelen, halveer ze en verwijder het klokhuis Leg ze met de bolle kant naar boven en maak met een scherp mesje evenwijdige inkervingen Bestrijk de appelen vervolgens met de honing en plaats ze ca 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 øC tot ze mooi karameliseren Kruid de lever met peper en zout en wentel de stukken in de bloem Smelt een nootje boter en bak de stukken lever aan beide zijden, in ca 10 minuten gaar Bak de aardappeltjes goudbruin in boter Pel de ui en snijd hem in dunne ringen Schep de lever uit de braadpan en fruit er de uiringen in Leg de lever in het midden van 4 borden en schep er de uiringen op Deglaceer de pan met 2 el water en schep wat saus op de lever Schik een half appeltje en 3 aardappeltjes rond de lever en bestrooi met de peterselie

Varkenslever met uien en appel met honing is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Varkenslever Met Marjolein
0-10 min -
Bekijk recept
Varkenslever Van De Burgervrouw
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslever Met Gebakken Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslever In Speciale Saus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept