Dompel de zilveruitjes enkele seconden in kokend water en pel ze Kook ze vervolgens ca 2 minuten in lichtgezouten water Was, halveer en ontpit het stukje komkommer en snijd elke helft in halve maantjes van ca 1.5 cm dik Blancheer deze kort in lichtgezouten water Was de bloemkool en verdeel ze in kleine bloempjes Kook deze beetgaar in lichtgezouten water Snijd elk varkenshaasje in 4 stukjes en bak deze goudbruin in een nootje boter Neem de varkensmootjes uit de pan en houd ze warm Giet het vet uit de pan en deglaceer met de witte wijn en de bouillon Laat goed inkoken en voeg er vervolgens de room bij Laat opnieuw inkoken tot de saus mooi gebonden is en neem de pan van het vuur Roer er vervolgens de pickels onder en spatel er tenslotte de komkommer en de bloemkoolroosjes onder Schik op elk bord 4 varkensmootjes, schep er de saus rond en strooi er wat peterselie over Serveer dit gerecht met aardappelkroketten of frietjes