Varkensreepjes in paddestoelensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle in circa 10 minuten gaar volgens de gebruiksaanwijzing Pel en snipper de ui Veeg de paddestoelen schoon Snijde de champignons in plakjes en de oesterzwammen in reepjes Snijd het vlees in dunne reepjes en strooi er zout en peper over Verhit de boter in een hapjespan Bak het vlees al omscheppend bruin Voeg de ui, paddestoelen en kruiden toe en bak het geheel al omscheppend circa 3 minuten tot het vocht van de paddestoelen verdampt is Voeg de room en kaas toe en verwarm het geheel al roerende tot de saus glad is Giet de tagliatelle af Verdeel de tagliatelle over 4 borden en schep het vlees met de roomsaus erop Strooi de basilicum of peterselie erover Lekker met een tomatensalade

Varkensreepjes in paddestoelensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvlees met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept