Varkensrisotto met saffraan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in stukjes van ca. 2 cm Pel de ui en snipper hem fijn Snijd de chorizo in kleine blokjes Smelt een nootje boter en schroei er de vleesstukjes aan alle zijden in dicht Voeg er de uisnippers aan toe en laat nog ca. 5 minuten sudderen tot de uisnippers glazig zijn Voeg er de tomatenpuree, de chorizoblokjes en 2 dl bouillon aan toe en laat ca. 10 minuten koken Voeg er vervolgens de rijst, de erwten, de peterselieplukjes, het saffraanpoeder en de rest van de bouillon bij Breng opnieuw aan de kook en schep de bereiding vervolgens in een ovenschotel Plaats deze ca. 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden Breng eventueel verder op smaak met peper en zout

Varkensrisotto met saffraan is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept