Asperges met vis en jenever

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges beetgaar in zout water Kruid de visfilets met peper en zout Bestrijk de filets met een mengsel van de mosterd, boter, paneermeel, bieslooken nootmuskaat Leg de vis in een braadschotel en overgiet ze met de visfumet en jenever Zet de schaal 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden Neem nu de visfilets uit de pan en werk de saus op met een klontje boter enbreng op smaak met cayennepeper en een snuifje saffraan Warm de asperges op in de saus en schik ze op de borden met de filets Garneer met een spiegeltje saus en reepjes gerookte Ardenner ham

Asperges met vis en jenever is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Komkommerschuitjes met garnalen-jeneversalade
10 min Snack
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept