Bisque onder een deeghoedje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de bisque zoals vermeld op het blik Verdeel de bouilon over vuurvaste kommetjes en leg over elk kommetje een plakje bladerdeeg Las de randen met water dicht en bestrijk het deeg met de losgeklopte eierdooier Zet de kommetjes in een oven van 175 graden tot de deeghoedjes mooi goudbruin zijn (ca. 15 min.) en serveer meteen Serveer met een droge witte wijn

Bisque onder een deeghoedje is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept
Kruidenbouillon met deeghoedje
Bekijk recept
Mediterrane Tompouce
20-30 min -
Bekijk recept
Rabarber Onder De Deken
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bisque van kreeft & garnalen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept