Courgettes gevuld met tonijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de courgettes, verwijder de twee uiteinden en halveer de ongeschilde vrucht in de lengte Haal er met een lepel het vruchtvlees uit Hak en bewaar het Plet de tonijn en doe hem samen met het courgettevlees, de knoflook, de kaas, de peterselie, de room en het ei in een kom en meng alles goed door elkaar Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat Vul er dan de uitgeholde courgettes mee op Verwarm de oven voor op 180 graden Strijk een ovenschotel in met boter Plaats hierop de gevulde courgettes, bestrooi ze met het paneermeel en leg hier en daar een nootje boter Giet een scheutje water in de ovenschotel en zet ongeveer 45 minuten in de oven Deze schotel kan koud of warm gegeten worden Lekker met gekookte rijst

Courgettes gevuld met tonijn is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept