Forel in papilotte

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de gewassen en afgedrogende forellen op een vel folie Pel de citroen en snijd in schijfjes, snijd de tomaat ook in schijfjes hak de bieslook en de dille fijn Schik twee schijfjes tomaat en een schijfje citroen alsook een beetje bieslook en dille in de buikholte van de forel Bestrooi met peper en zout en overgiet met een geutje witte wijn Vouw de folie toe en sluit de zijkanten zorgvuldig Leg de pakjes in een vuurvaste schotel en plaats ze gedurende 30 min. in een voorverwarmde oven Opdienen met aardappelen bestrooid met peterselie

Forel in papilotte is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm en papilotte
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
papilotte van kabeljauw met ganda ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm In Papilotte
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papilotte Van Vlaamse Frieten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept