Gebakken paling met spinazie en oesterzwammen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vraag aan uw vishandelaar om de paling schoon te maken Trek de zijvinnen af en verwijder de laatste bloedresten Was de palingen en snijd ze in stukken van 5 cm Verwijder de nerven van de spinazie en was de blaadjes Snijd de stelen van de oesterzwammen Wentel de stukjes paling door de bloem Smelt een nootje boter en bak er de palingstukken in Zodra het visvlees makkelijk van de graat loskomt, is de paling gaar Giet het citroensap bij de paling en breng op smaak met het uitgeknepen knoflookteentje, peper en zout Smelt een nootje boter in een andere pan en bak er de oesterzwammen in Kruid met peper en zout Stoof de spinaziebladeren heel kort in een nootje boter Breng op smaak met peper en zout Verdeel de spinazie over het midden van 4 borden en schik er de paling op Werk af met de gebakken oesterzwammen en serveer met bruin brood Bij dit gerecht kunt u een witte Elzasser geven, maar ook een gewoon bruin biertje smaakt er uitstekend bij

Gebakken paling met spinazie en oesterzwammen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept