Gefruite kabeljauw met Deense blauwe

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de krulandijvie schoon, trek ze in stukken en was ze Maak de venkelknol schoon en snijd hem in fijne julienne Vermeng beide groenten en voeg er de notenolie en de wijnazijn aan toe Roer goed onder elkaar en kruid met peper en zout Maak inkervingen in de kabeljauwfilets en vul deze met 3/4 van de deense blauwe Kruid ze vervolgens met peper en zout Klop de eiwitten los Wentel de visfilets eerst in de bloem, vervolgens in de eiwitten en tenslotte in het paneermeel Verhit de olie in een pan en fruit de kabeljauwfilets aan weerszijden ca. 5 minuten Laat ze vervolgens even uitlekken op keukenpapier Verdeel de sla over 4 borden, schik er de kabeljauwfilets op en verdeel er de rest van de deense blauwe over Serveer dit visgerechtje met volkorenbrood en drink er een glaasje Pinot Gris bij

Gefruite kabeljauw met Deense blauwe is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Risotto met zoete ui en spek
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-witloftaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocado-sla-soep met gebakken tijgergarnalen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Matsaman-currypasta
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept