Maak de krulandijvie schoon, trek ze in stukken en was ze Maak de venkelknol schoon en snijd hem in fijne julienne Vermeng beide groenten en voeg er de notenolie en de wijnazijn aan toe Roer goed onder elkaar en kruid met peper en zout Maak inkervingen in de kabeljauwfilets en vul deze met 3/4 van de deense blauwe Kruid ze vervolgens met peper en zout Klop de eiwitten los Wentel de visfilets eerst in de bloem, vervolgens in de eiwitten en tenslotte in het paneermeel Verhit de olie in een pan en fruit de kabeljauwfilets aan weerszijden ca. 5 minuten Laat ze vervolgens even uitlekken op keukenpapier Verdeel de sla over 4 borden, schik er de kabeljauwfilets op en verdeel er de rest van de deense blauwe over Serveer dit visgerechtje met volkorenbrood en drink er een glaasje Pinot Gris bij
Gefruite kabeljauw met Deense blauwe is een recept van De vlam in de pan