Gegratineerde mosselen met knoflookboter

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de mosselen met de in grove stukken gesneden ui op een hevig vuur openkoken Haal ze uit hun schelpen en bewaar de onderste schelpen die je verdeelt over 4 ovenvaste schoteltjes Schik ze mooi in een ronde vast tegen elkaar Vermeng de boter met de geperste knoflook en de gesnipperde tijm Leg in elke schelp een mossel met daarop een nootje kruidenboter en bestrooi lichtjes met paneermeel Zet onder de grill tot ze mooi goudbruin zijn

Gegratineerde mosselen met knoflookboter is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Knoflookboter met bieslook en citroen
45wachten min Bijgerecht
Bekijk recept
Thaise garnalen gemarineerd in kokosmelk
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Borrelbrood
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept