Gegratineerd zeebanket

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en snipper hem fijn Smelt een nootje boter en fruit er de uisnippers goudgeel in Voeg er vervolgens de witte wijn, het citroensap, 2,5 dl water en wat zout aan toe Breng dit aan de kook en pocheer er de kabeljauw ca. 4 minuten in Giet het kookvocht tenslotte door een zeef en houd het apart Snijd de kabeljauw in kleine stukjes Smeer een ovenschotel in met boter en schik er de stukjes kabeljauw, de garnalen en de mosselen in Maak dan een saus van 50 g boter, de bloem en 5 dl visvocht Klop de eierdooier los met de room, schep er wat warme saus bij en giet dit eiermengsel bij de rest van de saus Laat nog even warmen en giet de saus vervolgens over de vis Snijd de kaas in blokjes en verdeel deze over de saus Plaats de schotel in een voorverwarmde oven van 200 graden tot de kaas begint te kleuren Versier met een takje dille en serveer eventueel met krielaardappeltjes

Gegratineerd zeebanket is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vissentaart
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Tarwerisotto met zeebanket
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Zeebanket
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Paprika's En Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep met gegratineerd groentestokbrood
23 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Gegratineerd witloof
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept