Gegrilleerde gevulde makreel met tomatencoulis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fileer de makreeltjes en verwijder alle graatjes Hak de pindanootjes fijn en vermeng ze met het paneermeel, de peterselie, de ui en een snuifje peper Voeg dan de olie en de mosterd toe Farceer de makreelfilets (met vel) met het mengsel, bestrijk de velzijde lichtjes met olie en klem de gevulde visjes tussen een dubbele roostertang Grilleer ze vijf minuten op het houtskoolvuur, maar draai ze voortdurend om Pel en ontpit de tomaten, snijd ze in stukken, verwarm ze in olijfolie en breng de coulis op smaak met citroensap, gehakte dragon, peper en zout Serveer met in de pel gekookte aardappelen in folie die u met wat kruidenboter (zie tip) garneert Tip Meng 100 g boter met 1 klein fijngehakt sjalotje, 1/2 eetlepel fijngesneden 6 bieslook, evenveel dragon, kervel en peterselie en enkele druppels citroensap

Gegrilleerde gevulde makreel met tomatencoulis is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilleerde kipfilet a la diable
0 min
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Geitenkaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilleerde Tussenrib Met Peultjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept