Gemarineerde mosselen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Open de rauwe mossel met een mosselmesje en breek de bovenste schelp af Maak de mossel los van de schelp Verdeel over de 4 borden Snipper de gepelde ui en het sjalotje fijn Snijd de gepelde tomaten in blokjes Kruid de mosselen met flink wat peper en strooi er de groenten over Besprenkel met azijn de olie Laat een 1/2 uur marineren in de koelkast Serveer met een beboterd sneetje wit brood

Gemarineerde mosselen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept