Gemarineerde tonijnsteaks met pommes virgine

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de rode wijn met 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel wijnazijn Voeg er een geperst knoflookteentje, peper, zout, tijm en laurier aan toe Marineer hierin de vis gedurende 1 uur Maak de uitjes schoon, blancheer ze ongeveer 3 minuten in kokend water en pel ze Snijd het bietje in staafjes van ca. 3 cm lang en 0,5 cm breed Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water Giet ze af, schud ze op en maak er puree van Kruid met een mespunt foelie en flink wat peper Spatel de eierdooier en een flinke scheut olijfolie onder de puree Laat de puree een beetje afkoelen en spuit op een bord een kringvormig nestje Bak de uitjes samen met de drooggedepte tonijn in boter Houd ze allebei warm in de oven Zeef de marinade, laat ze tot de helft inkoken en voeg de stukjes biet toe Schep de biet in de nestjes met daarop de zilveruitjes Overgiet de steaks met saus

Gemarineerde tonijnsteaks met pommes virgine is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Basilicumpesto
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zuppa De Ceci
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
basilicumpesto
0 min
Bekijk recept
Basilicumpesto
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept