Kabeljauw a la Canotiere

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een bassisbouillon (ui,wortel,kruiden) en pocheer er de vis in Neem na het koken de vis eruit en laat hem uitdruipen Ondoe de vis van zijn vel en zet hem in een hete oven Ondertussen bereiden we de saus met de bassisbouillon, en een stuk boter en dezelfde hoeveelheid bloem Goed roeren en het puntje cayennepeper toevoegen De vis overgieten met de saus en opdienen met gekookte aardappelen

Kabeljauw a la Canotiere is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept