Breng de kippebouillon aan de kook en laat er de kabeljauwgraten ca 5 minuten in trekken Giet de bouillon vervolgens door een zeef Was de spinazie en dep ze droog Smelt een nootje boter en stoof de spinazie in ca 5 minuten gaar Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout Smelt opnieuw een nootje boter en bak de cantharellen even op een hevig vuur Giet het vocht bij de gezeefde bouillon Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwfilets, met de velzijde naar onder, gedurende ca 2 minuten Smelt ondertussen in een tweede pan een nootje boter en bak er de kabeljauwfilets, omgedraaid, ca 3 minuten in Breng de filets tenslotte op smaak met peper en zout Verdeel de spinazie over 4 warme borden en schik er de kabeljauwfilets op Deglaceer de tweede visbraadpan met de bouillon en laat even goed inkoken Lepel de saus rond de vis en schik er de cantharellen rond Serveer dit gerecht met aardappelpuree
Kabeljauw met spinazie en cantharellen is een recept van De vlam in de pan