Kabeljauw met spinazie en cantharellen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de kippebouillon aan de kook en laat er de kabeljauwgraten ca 5 minuten in trekken Giet de bouillon vervolgens door een zeef Was de spinazie en dep ze droog Smelt een nootje boter en stoof de spinazie in ca 5 minuten gaar Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout Smelt opnieuw een nootje boter en bak de cantharellen even op een hevig vuur Giet het vocht bij de gezeefde bouillon Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwfilets, met de velzijde naar onder, gedurende ca 2 minuten Smelt ondertussen in een tweede pan een nootje boter en bak er de kabeljauwfilets, omgedraaid, ca 3 minuten in Breng de filets tenslotte op smaak met peper en zout Verdeel de spinazie over 4 warme borden en schik er de kabeljauwfilets op Deglaceer de tweede visbraadpan met de bouillon en laat even goed inkoken Lepel de saus rond de vis en schik er de cantharellen rond Serveer dit gerecht met aardappelpuree

Kabeljauw met spinazie en cantharellen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept