Was het visafval grondig Versnipper de ui en de selder Stoof de visgraten met de groenten en bevochtig met het water en voeg het kruidentuiltje toe Breng aan de kook en laat gedurende 20 minuten zachtjes sudderen Haal de fumet dan door een zeef en recupereer het vocht Laat verder inkoken tot u nog 1 l overhoudt Houd dit warm Ondertussen reinigt u alle groenten voor de saus en versnijdt u de ui in dunne halve ringen en de selder en de courgette in kleine halve maantjes De tomaten pelt en snijdt u in 4 Verhit een nootje boter of wat olie in een pot en doe er achtereenvolgens de nootjes lotte, de gepelde scampi's en de sint-jacobsvruchten bij Voeg de mosselen toe Laat nog 1 minuut op krachig vuur stoven, alvorens met een schuimspaan de vis en de schaaldieren eruit te halen Stoof in dezelfde pot de groenten Giet er na een paar minuten de witte wijn bij om aanbranden te vermijden Voeg het kruidentuiljte, het saffraanpoeder (of de saffraandraadjes) en het knoflookteentje toe en laat krokant gaar worden Giet er de visbouillon bij, laat even opborrelen en leg er de vis en de zeevruchten op Laat even opkoken en controleer de kruiding Verdeel alles mooi over 4 kommetjes en laat afkoelen alvorens u het afdekt met microgolffolie of een deksel Warm alles 5 tot 7 minuten op in de (microgolf)oven Vergeet niet om de folie te droorprikken, voor u het gerecht opwarmt Dien op met brood of rijst Schenk hierbij een glaasje sancerre, chablis of een gewone witte of rose wijn