Mosselen met kerrie en saffraan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de mosselen samen met de grof gesneden froenten, tijm, laurier en peper op een hevig vuur openkoken Zeef het kooknat en laat tot de helft inkoken samen met de room Voeg er de kerrie en de saffraan bij en breng op smaak met peper en zout Giet over de mosselen en sreveer meteen

Mosselen met kerrie en saffraan is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept