Blancheer de zwezeriken in lichtgezouten water Laat ze even schrikken onder koud water en pel ze Stoof de ui en de wortel in een nootje boter Voeg er tijm, laurier en witte wijn aan toe en leg er het stuk zwezerik op Stoof halfgaar onder deksel en snijd ze dan in stukjes Hak 50 gr. van de champignons en de 2 sjalotten Stoof ze samen in een nootje boter Maal of mix de kippefilet fijn en roer er de in stukjes gesneden zwezerik, sjalot, champignon en bieslook onder Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat Snijd de spieringen open en verdeel er het mengsel over Bind ze op met keukentouw of maak ze vast met een prikker Kleur de spieringen in een ovenschotel op het vuur aan beide kanten in een nootje boter, kruid ze met peper en zout en plaats ze 15 a 20 min, in de oven op 180 graden Verwijder het overtollige vet uit de schotel (houd de koteletten warm) Kook de bakresten los met de bruine fond Laat inkoken en bind evetueel een beetje bij met maïszetmeel Reinig ondertussen de rest van de champignons, bak ze in een nootje boter en kruid met peper en zout Verdeel de spiering, de saus en de champignons over de borden en serveer hierbij gekookte of gebakken aardappelen Geef er een glaasje witbier of beaujolais bij