Tongfilets in rode bietenroomsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de rode biet en de appel schoon en snijd in dobbelsteentjes Blancheer de dobbelsteentjes met wat azijn (om kleur te behouden) Giet het water af en pureer de appel en rode biet (houd nog wat biet over) Kruid en voeg eventueel wat kaneel toe, room toevoegen en eventueel nog wat pocheervocht laat inkoken tot gewenste dikte Rol de visfiltes en pocheer ze gedurende een 3-tal minuten Saus op de borden gieten en de visrolletjes erop schikken Versier met wat dobbelsteentjes rode biet en enkele schijfjes appel

Tongfilets in rode bietenroomsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept