Verse haring met camembert

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beboter een vuurvaste schaal en leg er 4 haringen in Strooi er kerrie, paprikapoeder. basilicum, peper en zout over Leg daarover heen de helft van de tomaten Leg daarop de andere 4 haringen de kruiden en tomaten Giet nu de slagroom erover en bestrooi het geheel met de peterselie Dek de schaal af met aluminiumfolie Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en maak de vis op ca. 200 graden gaar Snijd de camembert in plakken en verdeel het op de tomaten Laat het nog heel even mee garen tot de kaas mooi van kleur is geworden Garneren met zeekraal gekookte aardappels

Verse haring met camembert is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept